Haber

İzmir Güzelbahçe Ata’sını andı

İZMİR (İGFA) – Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde toplanan Güzelbahçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Kumandanı Topçu Albay RizvanÇiper, Güzelbahçe Belediye Lideri Mustafa İnce, muhtarlar, siyasi partilerin lider ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının lider ve yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar Atası’nın huzuruna çelenk sundu.

Saat 09:05’i gösterdiğinde ise vakit durdu ve genç yaşlı herkes hürmet duruşunda bulundu.

Çelenk sunumu ve hürmet duruşunun akabinde Güzelbahçe Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Konferans Salonu’nda Atatürk’ü anma programı gerçekleştirildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hürmet ve minnetle andıklarını söyleyen Güzelbahçe Belediye Lideri Mustafa İnce, “94 yıldır büyük bir hasret duyuyoruz. Yeri doldurulamayacak bir deha, büyük bir önder. Her 10 Kasım’da olduğu gibi bu 10 Kasım’da da Atatürk’e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak niyet ve hislerle bir kere daha lisana getiriyor, onun prensip ve ihtilallerini daha uygun anlıyor daha çok sahip çıkıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk bir ülkenin onur ve haysiyetini koruyarak, çağdaş ve örnek bir Cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren ve bunu tarihe altın harflerle yazdıran büyük bir başkandır.Milletinin gönlünde ebediyen yaşayacak.Hiç kimse unutturamaz seni,devrimlerinin yılmaz bekçisiyiz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu