Haber

Eyüpsultan’da Gençlere Yönelik Yaz Sporları ve Yaz Okulları Başlıyor

Eyüpsultan’daki gençler spor Eğlence ve eğitim dolu bir yaz sizi bekliyor. Eyüpsultan Belediyesi tarafından gençlere ve çocuklara yönelik yaz organizasyonu Sporve Yaz Okulları başlar.

Sadece spor odaklı değil, aynı zamanda çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel yönden daha donanımlı olmalarını sağlayan Yaz Spor Okulları’nda Eyüpsultanlı çocuklar yazın keyfini doyasıya yaşayacak. 3 Temmuz-Ağustos tarihleri ​​arasında düzenlenecek Yaz Spor Okullarında 4-14 yaş arası çocuklar yüzme, buz pateni, futbol, ​​karate, basketbol, ​​voleybol, okçuluk, tenis, kaykay ve jimnastik eğitimlerini ücretsiz alabilecek. 13.

Yaz okullarında çocuklar hem eğlenecek hem öğrenecek

Eyüpsultan Belediyesi yaz okullarında bilim, spor ve güzel sanatlarda eğlenirken öğrenmenin tadını çıkaracak öğrenciler spor, gezi, etkinlik, atölye ve tematik eğitimlerle keyifli ve faydalı bir yaz dönemi geçirecekler. 3 Temmuz – 13 Ağustos tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek Yaz Okullarında Dil Evleri, Bilgi Evleri, Gençlik Merkezleri ve Bilişim Akademi’de gençler ve çocuklar eğlenirken öğrenmenin tadını çıkaracaklar.

13 farklı bölgeden kayıt yapılabilir.

Eyüpsultanlı gençler ve çocuklar, belediyenin bu hizmetleri sayesinde yaz boyunca çeşitli ücretsiz spor aktivitelerine katılarak sosyal çevrelerini genişleterek özgüvenlerini artıracaklar. Veli Yaz Sporları ve Yaz Okulları Alibeyköy Spor Kompleksi, Akşemsettin Yüzme Havuzu, Topçular Yüzme Havuzu, Göktürk Kültür Merkezi, Alibeyköy Bilgi Merkezi, Pirinççi Bilgi Evi, Akşemsettin Bilgi Evi, Karadolap Bilgi Evi, Yeşilpınar Bilgi Evi, Düğmeciler Bilgi Evi, Güzeltepe Bilgi Evi Kemerburgaz Danışma Merkezi ve Nişanca Bilişim Rezidansında kayıt yaptırabilecektir. Yaz Sporları ve Yaz Okullarına http://basvuru.eyupsultan.bel. Ayrıca çevrimiçi kayıt olabilirsiniz. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu