Ekonomi

Çerkezköy Endüstri Fuarı Açıldı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ÇTSO) düzenlediği Çerkezköy Sanayi Fuarı açıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, firmaların üretim kapasitelerini artırmayı, firmalar arası iletişim ve etkileşime katkı sağlamayı amaçlayan, Trakya’nın ilk ve tek sanayi fuarı olan Çerkezköy Sanayi Fuarı’nın açılışı, Vali Recep Soytürk.

Çerkezköy Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen fuarda konuşan Vali Soytürk, Tekirdağ’ın turizm, tarım ve sanayi şehri olduğunu belirtti.

Kentte sanayinin büyük bölümünün Çerkezköy, Çorlu, Kapaklı ve Ergene ilçelerinde yoğunlaştığını belirten Soytürk, “Ülkemiz için gurur kaynağı olan çok stratejik ürünler üreten saygın sanayicilerle konuştum. Cari açığı kapatacak çok önemli yatırımlar ve fikirler var. Çok mutlu oldum, çok gurur duydum.” “Duydum. Bilmenizi isterim ki, mevzuat çerçevesinde sanayicilerimizin yatırımlarında Valilik olarak elimizden geleni yapacağız. Sanayicilerimizin birbirini tanıması açısından bu fuarı çok değerli buluyorum. diğerlerini ve ürünlerini tanıtıyorlar.” İfadelerini kullandı.

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin de katılımcılara fuar hakkında bilgi verdi.

Protokol konuşmalarının ardından Çerkezköy TSO üyesi 41 ihracatçı firmaya Vali Soytürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı Mustafa Şentop ve protokol üyeleri tarafından plaketler verildi.

Açılışın ardından Vali Soytürk ve protokol üyeleri fuar alanını gezerek firmalarla bir araya geldi.

Programa, CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygün ve Nurten Yontar, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, kurum yöneticileri, sanayiciler ve vatandaşlar katıldı.

celtikciajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu