Haber

Seyit Torun’dan Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne: “Çalışanların Geleceğini Piyango Kazananın Belirlediği Gibi Çantadan Çıkaramazsınız”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının mağduriyetine tepki gösterdi. Torun, “Çalışanların geleceğini, piyangocu belirliyormuş gibi çantadan çıkaramazsınız. Belediye yönetimine çağrımızdır: Köle yemekten vazgeçin, çalışanların hakkını verin” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde ekip bekleyen ve harekete geçen çalışanların mağduriyetine tepki gösterdi. Torun bugün yaptığı yazılı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

“Çalışanların hakkını çiğneyin, yaşanan mağduriyetleri giderin. İnsanların geleceğini piyangocu belirliyormuş gibi çantadan çıkaramazsınız. Kölelerin hakkını yemeyi bırakın.

“İNSANLARIN HAYATINI KURARA GÖRE BELİRLEMEZSİNİZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi’ndeki sözleşmeli personel kadrosunu hak eden çalışanların hakları teslim edilsin. ‘Normal ekipten fazla işçi var hepsini alamayız’ diyerek çalışanların haklarını ihlal etmeyin. Sözlerinin arkasında dur. Elinizden geldiğince gerekli düzenlemeleri yaparak ızdırabı geçirin. Belediye yönetimi de takımda yer alacak çalışanların kura ile belirleneceğini duyurdu. Bu haksızlık. İnsanların hayatlarına kurayla karar veremezsiniz. Piyango kazananının belirlediği gibi, çalışanların geleceğini çantadan çıkaramazsınız. Belediye yönetimine davetimizdir: Yemek hakkından vazgeçin, çalışanların hakkını verin. Cumhuriyet Halk Partisi olarak hakkını arayan tüm çalışanlarımızın yanındayız. Bu hak arama çabasında çalışanlarımızın sonuna kadar yanında olacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu