Yaşam

Ömer 12. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Hakan, Nisa’ya Geri mi Dönüyor?

Star TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Ömer 12. yeni bölümüyle 10 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Serinin yeni bölümünde; Gamze evine döndüğünde apartmanın girişinde Ömer’i görür. Erdal’ın evinde kalıp kalmayacağını görmek için orada beklediğini Ömer’in yüzüne vurur. Sonra sarhoş olmadığını kanıtlamak için yüzüne üfler. Öte yandan Süreyya rüyasını anlatırken Ömer’i öper. Aklı hâlâ Gamze’de olan Ömer şimdi ne yapacak? Ömer 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Hakan, Nisa’ya geri mi dönüyor?

Hakan, Nisa’ya Geri mi Dönüyor?

Ömer 12. bölüm 2. fragmanında; Gamze, Ömer’e kendine hakim olmadığını, kendinden çok korktuğunu söyler. Ömer ise Gamze’ye Erdal olsun olmasın Süreyya ile evleneceğini söyler. Gamze bu evliliğin olmayacağını söyler. Süreyya ise Ömer’i kocası olarak görür ve ona ‘kocam’ demeye başlar. Emine babasıyla tanışır. Ağabeyi, Nisa’nın gece çalıştığını öğrenir. Emine, dedesine babasının bir daha gelmeyeceğini söyler. Kapıyı çalar ve Nisa kapıyı açtığında karşısında Hakan’ı görür.

İşte Ömer 12. bölüm 2. fragmanı…

ÖMER 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Süreyya, Ömer’e Gamze’yi bir daha görmek istemediğini söyler. Ömer ise durumu ona anlatır ve ona bu tür dayatmalar yapacaksa bu ilişkiyi bitirmeleri gerektiğini söyler. Süreyya, ne yazık ki evde mahsur kaldı. Ailesinin Ömer’i ve ailesini iftar yemeğine davet ettiğini duyunca gelmeyeceğini düşünmeye başlar.

Üstelik Gamze ve ailesinin de iftar yemeğine davetli olduğunu öğrenince tedirgin olur. Gamze, ailesinin zorlamasıyla o iftar yemeğine gitmek zorunda kalır. Ancak bu sefer Ömer’e kızdığı için şık elbisesini giyer ve yemeğe gider.

Ömer, babasına Gamze’den artık vazgeçtiğini, ona bakış açılarının farklı olduğunu anladığını ve Süreyya’nın dayatmalarının iyi gitmediğini anlatır. İftar yemeği sırasında Figen, Gamze’yi alaycı sözlerle bıçaklar. Gamze ona gerekli cevabı verir.

Mutfakta Gamze ile yalnız kalan Süreyya, Ömer’le onun yüzünden tartıştıklarını söyler. Gamze onu anlamamış gibi yapar. O sırada Ömer içeri girer ve Süreyya’yı uyarır. Süreyya bu kez Ömer’in nişanı bozacağını düşünmeye başlar.

Sabah Ömer ve Süreyya bu duruma veda eder. Süreyya, Ömer’in nişanı bozmak istediğini anlayınca geri adım atarak ona güvendiğini ve istediği herkesle görüşebileceğini söyler. Okulda Tuna, annesinin Erdal ile evlenmesini istemediği durumu Ömer’den annesiyle konuşmasını ister.

Ömer okul sonrası bir maç ayarlar ve Tuna’ya Erdal’ın uygun biri olduğunu ve ona bir şans verirse annesinin muhtemelen mutlu olacağını söyler. Maçtan sonra Erdal oraya geliyor. Gamze, Erdal’la görüşmeyi bir süreliğine kesmek istediğini önceden söylemişti. Tuna’nın yine arızalanacağını düşünerek yanında geçir.

Ancak Tuna, Erdal’ın yanına gider ve onunla tokalaşır ve onu hamburger yemeye davet eder. Tuna, Erdal’ı bir eliyle tutar. Diğer eliyle annesini tutar ve gider. Ömer onların arkasında kalır.

Ömer 12. Bölüm 1. Fragmanı yayında! Ömer büyük bir ikilem yaşıyor!

haber-muratli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu