Yaşam

Natalie Portman’ın Kanye West’e ‘antisemitizme’ yanıtı: Bu nefretle sınırsız sevgiyle mücadele edilmelidir

ABD’li aktris Natalie Portman, Kanye West’in antisemitizm paylaşımlarının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Portman, Instagram hesabından “Yahudi düşmanlığının yeniden ortaya çıktığını görmek kalbimi kırıyor.

Portman’ın paylaşımındaki sözler şöyle:

“Antisemitizmin yeniden ortaya çıktığını görmek kalbimi acıtıyor. Bu nefretle sınırsız bir sevgiyle mücadele edilmelidir. Bugün tüm Yahudi kardeşlerime sevgilerimi gönderiyorum. Aynı zamanda şiddete karşı yanımızda olan herkese sevgilerimi gönderiyorum. Onları dinlemek acı ve ürkütücüydü, antisemitizme karşı yanımızdaydılar ve her türlü ırkçılığa karşı seslerini yükseltmeye devam edenlere teşekkür etmek istiyorum.”

Adını yasal olarak “Ye” olarak değiştiren rapçi, geçtiğimiz günlerde bir TV programında verdiği röportajda Hitler’i övmek de dahil olmak üzere antisemitik yorumları nedeniyle tepki toplamıştı. Yüzü tamamen örtülü bir şekilde bir televizyon programına konuk olan rapçi, elinde bir İncil tutarak, “Hitler’i seviyorum. İnsanlar Nazileri karalamayı bırakmalı. Hitler 6 milyon insanı öldürmedi, bu istatistiksel bir hata. Burada şok olmak istemiyorum. Hitler’i severim. Soykırım böyle olmadı. Hitler hakkında da iyi şeyler görüyorum. Bence masaya değer katan herkes, özellikle de Hitler. “Almanya bir noktada iyi bir lider tarafından yönetiliyordu” dedi. (KÜLTÜR SANAT HİZMETİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu