Haber

MHK Başkanı Lale Orta’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Türkiye’nin ilk kadın Merkezi Tahkim Kurulu (MHK) Başkanı Lale Orta, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda kadınları, başta kadın ve kız çocukları olmak üzere tüm depremzedelerin yanında olmaya davet etti.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan paylaşımda Lale Orta’nın mesajına yer verildi.

“Yaşadığımız büyük afet nedeniyle şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.” Sözlerini kullanan Orta, Türk futbol ailesi olarak devletin ve milletin beyin sarsıntısının yaralarını sarmak için seferber olan büyük yardım seferberliğine omuz omuza katıldıklarını belirtti.

Lale Orta yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kadın hakemlerimiz, kadın futbolcularımız, teknik direktörlerimiz ve kadın taraftarlarımız da tüm futbol ailemizin ‘Omuz Omuza’ dayanışma ve iş birliği kampanyasına destek vermiş ve vermeye devam etmektedir. Dünyadaki sıkıntılı durum 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Türkiye’nin ilk kadın futbol antrenörü, FIFA palaskalı ilk kadın hakemi ve ilk kadın MHK Lideri olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tüm Kadınları afetzedelere… Sizleri başta kadınlarımız ve kızlarımız olmak üzere tüm depremzedelerimize destek olmaya davet ediyorum.”

kirazhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu