Yaşam

Kaan Urgancıoğlu… SETTE ‘ÖPÜŞME TEKNİĞİ YORUMU!

Eşi Burcu Denizer ve oğlu Ardıç’la birlikte bir mekana giren Kaan Urgancıoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

Kısa bir süre önce oğlunu bebek arabasında taşıyan Urgancıoğlu, babalıktan bahsederek şunları söyledi:

Babalık çok iyi gidiyor. Henüz 2,5 aylık değil. İyi bir ruh halindeyiz. Alışmaya çalışıyorum, hatta alıştık bile diyebilirim. Bakıcımız yok, yardım alamıyoruz. Burcu kendisi bakıyor. Babalık duygusunun 6 aylıkken daha çok geldiğini düşünüyorum.

“BURCU ÖĞRENDİĞİNİ ANLATTI”

Oğlu doğmadan önce herhangi bir babalık eğitimi almadığını söyleyen oyuncu, “Burcu öğrendiklerini bana anlatıyor. Zor değil çünkü biz kuzenim ve erkek kardeşimle geniş bir aileyiz.”

Ünlü isim, büyük beğeni toplayan, reyting rekorları kıran ‘Yargı’ dizisinin 3. sezonunu geride bırakmaya hazırlandıklarını belirterek, takıma katılan yeni oyuncularla daha da güçlendiklerini söyledi;

“Seri iyi gidiyor. Sezon sonuna kadar da muhtemelen devam ettireceğiz. Kadromuz da güçleniyor. Bu hafta itibarıyla takıma çok iyi oyuncular katılıyor. İyi oyuncuların eklenmesi bizi çok motive ediyor. Sermet Yeşil ve Alican Yücesoy’la kadro daha da güçlendi.

Sanırım bu sezon dizi bitecek. “Bitmezse benim en uzun soluklu çalışmam olacak” dedi.

“BİZİM İLE PINAR ARASINDA DOĞRU BİR ELEKTRİK VAR”

Urgancıoğlu: “Uzun süreli bir işte çalışmaktan yoruldunuz mu?” Sorulduğunda ise “Artık bu rutine alıştık. Yorucu değil dersek yalan olur. Bu kadar uzun bir mesafe kat ettiğimiz için mutluyuz.”

Dizideki partneri Pınar Deniz ile iyi bir ikili olan Kaan Urgancıoğlu, “Bu sinerjiyi nasıl sağlıyorsunuz?” diye sordu. “Aramızda güzel bir elektrik var. Birbirimize çok saygılıyız.”

Bütün takım böyle. Kendimizi şanslı hissediyoruz. Sete keyifle gitmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye yanıtladı.

“HER SAHNEDE FARKLI BİR GERİLİM VAR”

Öpüşme sahneleri için Selin Şekerci’nin “Güzel ablamı çağırıp partnerime kamyoncu gibi giriyorum” sözleri hatırlatılan oyuncu, konuyla ilgili şu yorumu yaptı:

Hiçbir sahnenin kolay olmadığını düşünüyorum. Her sahnede farklı bir gerilim var. Bu hiç de kolay ve zevkli bir konu değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu