Haber

Efeler 100. Yıl Kupası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Efeler 09 SporKulüp Altyapı Akademisi tarafından düzenlenen Efeler 100. Yıl Kupası Futbol Turnuvası, final maçlarının ardından sona erdi.

2012-2013 yaş grupları arasında düzenlenen ve Altınordu, Nazilli Belediyespor, Bodrumspor, Menemen FK, Bornova 1877, Kuşadasıspor ve Bucaspor gibi profesyonel takımların katıldığı turnuva, çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Turnuvada her iki yaş grubunda da Altınordu şampiyon oldu. Altınordu, 2012 yaş gruplarında finalde Bodrumspor’u 3-1, 2013 yaş grubunda ise AYTO’yu 5-0 yenerek kupanın sahibi oldu. 2012 yaş gruplarında ikinci olan Bodrumspor’a ödülünü A Takım İdari Müdürü Kaan Bartu Büyükyıldırım verirken, şampiyon Altınordu’ya ödülünü Altyapı Koordinatörü Tevfik Çet Tekin takdim etti. 2013 yaş gruplarında ikinci olan AYTO’ya ödülünü U-14 Takımı Teknik Müdürü Muhittin Bozkurt verirken, şampiyonu Altınordu’ya da genç antrenörlerimizden Teknik Direktör Mustafa Ekin tarafından takdim edildi.

Efeler 09 SFK’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza, antrenörlerimize, turnuvanın ilk gününden itibaren bizleri yalnız bırakmayan velilerimize ve seyircilerimize teşekkür ederiz. ” – AYDIN

sarayduzuajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu