Yaşam

Çiğli’de Medya ve Sinema Eğitimleri Kayıtları Başladı

Çiğli Belediyesi’nin medya ve sinema alanında kendini geliştirmek isteyen vatandaşlara yönelik düzenleyeceği eğitimler için kayıt başvuruları başladı.

Düzenlediği hobi ve meslek edindirme kurslarıyla vatandaşların ilgi odağı olan Çiğli Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Kısa Sinema Yapımcılığı, Senaryo Yazımı ve Medya Okuryazarlığı eğitimlerine kayıt başvurularının başladığını duyurdu. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz eğitimlere katılmak isteyenler https://www.istecigli.com/egitimler linkinden kayıt formunu doldurabilecekler. Başvurular tamamlandıktan sonra eğitimlerin takvimi duyurulacaktır.

Başkan Gümrükçü: “Kursları ve eğitimleri çeşitlendiriyoruz”

Mesleki kurs ve eğitimleri çeşitlendirmek için çalıştıklarını kaydeden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çiğli Belediyesi olarak düzenlediğimiz kurs ve eğitimlerle her yaştan vatandaşımıza meslek edinme ve sosyalleşme imkanı sunuyoruz. Sinema ve yeni medyanın hayatımızdaki etkilerini düşünerek vatandaşlarımızın bu alanlarla olan bağını güçlendirmek istedik. Üç yeni eğitim kursu için başvuru almaya başladık. Alanında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde gerçekleştirilecek eğitimlere ilgi duyan ve merak eden tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-sungurlu.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu