Haber

Çankaya Belediyesi’nden Hataylı Çocuklara Bayram Ziyareti

Çankaya Belediyesi, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Hatay’da çadır ve konteyner kentte yaşayan çocukları ziyaret etti. Çocuklara kitap, oyuncak ve şekerlemelerin yanı sıra temel ihtiyaç malzemeleri dağıtıldı.

Çankaya Belediyesi bayram öncesi Hatay’daki çadırkent ve konteynerkenti ziyaret etti. Çankaya Belediyesi ekipleri Hatay’ın Defne, Subaşı, Samandağ, Dörtyol ve Arsuz ilçelerini ziyaret ederek çocukları sevindirdi. Belediye ekipleri, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklara kitap, oyuncak ve tatlıların yer aldığı sürpriz paketlerin yanı sıra temel gıda ve hijyen ihtiyaçlarını da ulaştırdı.

Hatay’a yaptıkları ziyarette 18 farklı noktada gıda ve hijyen kolisi dağıtan Çankaya Belediyesi ekipleri, bayram öncesi çocukları sevindirdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Türk Bayrağı ve renkli toplar takdim eden belediye ekipleri, çocuk oyunlarına da eşlik ederek 23 Nisan coşkusunu canlı tutmaya çalıştı. Grubu coşkuyla karşılayan çocuklar, afet ortamından bir süre uzaklaşmanın mutluluğunu yaşadı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu