Yaşam

Borusan Sanat’ta bu hafta

Borusan Müzik Evi’nde yeni yılın ilk konuğu ABSTRA, 20 Ocak Cumartesi günü Matthias Schubert ile konser verecek. 18 Ocak Perşembe günü BİFO’nun konserinde konuk şef Finnegan Downie Dear, kemancı Alexandra Conunova olacak. BİFO ile ilk kez tanışıyoruz.

ABSTRA, 20 Ocak Cumartesi günü Borusan Müzik Evi’nde 2024’ün ilk konuğu olacak.

Borusan Müzik Evi’nde yeni yılın ilk konuğu ABSTRA! Avangart caz, serbest caz ve serbest doğaçlama gibi müziklerden ilham alarak uluslararası sanatçı arkadaşlarıyla doğaçlama konserler vermeye devam ediyor. ÖZET, Matthias Schubertile 20 Ocak Cumartesi Saat 21.00’de Borusan Müzik Evi’ne konuk olacak. ABSTRA, konuk sanatçılarla birlikte yakaladığı uyum ve uyumsuzluk, istikrar ve dengesizliğin yarattığı seslerin yolculuklarını esas alarak müziğinde teknoloji unsurlarını yoğun bir şekilde kullanıyor.

Bu konserle ilgili olarak konser günü saat 19.00’da Radyo Borusan Classic’te Andaç Üzel’in hazırlayıp sunduğu “Borusan Müzik Evi” programını takip edebilirsiniz.

Alenxandra Conunova ilk kez BİFO ile buluştu

BİFO’lar 18 Ocak Perşembe Bugün saat 20.00’de gerçekleşecek konserin konuk şefi ise Cambridge Üniversitesi ve Kraliyet Müzik Akademisi gibi iki prestijli kurumdan başarıyla mezun olan Finnegan Downie Dear. Paris Orkestrası, Mahler Oda Orkestrası ve Suisse Romande gibi topluluklarla konserler veren keman ustası Alenxandra Conunova, BIFO ile ilk kez tanışacağı bu konserde Çaykovski’nin Re Majör Keman Konçertosu’nu seslendirecek. BİFO, konserin ikinci yarısında Çaykovski’nin 6. Senfonisini seslendirecek.

Konser öncesi Aydın Büke ve Sungu Okan, Güçlü PSM’nin Meydan Fuaye alanında 19.00-19.30 saatleri arasında konsere dair keyifli bir sohbet gerçekleştirecek. Konser sonrası sohbetler ve canlı konser yayını saat 19.45’te Radyo Borusan Classic’ten dinlenebilecek.

Karnaval.com üzerinden yayın yapan Borusan Classic’e karnaval.com/borusanklasikdinle adresinden online olarak ulaşılabilir; Taşınabilir ortamda iPhone (App Store) ve Android (Google Play Store) cihazlara indirilebilen “Karnaval” uygulaması ile iPad için indirilebilen “Karnaval Radyo” uygulaması üzerinden de erişim sağlanabilmektedir. App Store’dan.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu